Voetzorg Veluwezoom

Medisch Pedicure, Oncologisch Voetzorgverlener en Sportpedicure

Nagelregulatie

Nagelregulatie is het verbeteren en begeleiden van ingroeiende- of ingegroeide nagels, pijnlijke en gekrulde nagels door middel van het plaatsen van een nagelbeugel. Ik gebruik in mijn praktijk de UniBrace nagelbeugel. Daarvoor heb ik een speciale opleiding gevolgd.

UniBrace certificaatIk maak deze beugels zelf precies op maat van de nagel. De beugel wordt met haakjes om de nagel geplaatst of geplakt op de nagelplaat of een combinatie daarvan. De UniBrace wordt gefixeerd met composiet dat is goedgekeurd voor medische toepassingen, het is veilig voor gebruik op het menselijk lichaam, zelfs in geval van een eventuele ontsteking.


 

Nagelreparatie

Nagelreparatie is een techniek waarbij door middel van gel of acryl een gescheurde, afgebroken of stootnagel wordt hersteld. Het is ook mogelijk lelijke kalknagels te repareren met gel. De gel- of acryltechniek wordt ook toegepast om een ingroeiende nagel in zijn groei te begeleiden. Een nagel kan zelfs gedeeltelijk of  helemaal vervangen worden.


Mooie resultaten worden verkregen met LCN gel en Magnetic Prestige acryl. Beide technieken kunnen afgelakt worden. met LCN lak.

acryl
acryl
LCN gel
LCN gel
LCN gel
LCN gel